L'UJI clausura la formació pròpia amb un acte de lliurament dels diplomes a l'alumnat Un total de 280 alumnes han cursat algun dels 18 màsters, 10 cursos d'especialista i 11 cursos d'expert

19/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 20 de juny de 2017
Acte: clausura
Títol: «Clausura de los Postgrados Propios 2016/2017»
Lloc: Paranimf
Hora: 19 hores
Entitat: Universitat Jaume I

El Paranimf de la Universitat Jaume I acull el dimarts 20 de juny de 2017l'acte de clausura dels Postgraus Propis 2016/2017. El rector de la UJI, Vicent Climent, presidirà el lliurament dels certificats als més de 125 alumnes i alumnes que han confirmat la seva assistència. Climent estarà compañado per Rafael Benavent, president de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa; Jose Luis Breva, president del Consell Social; Joaquín Beltrán, director acadèmic d’Estudis i Isabel García, vicerectora d’Estudis.

Els títols de Postgrau Propi de la Universitat Jaume I (màsters, cursos d'especialització i cursos d'expert) cobreixen diferents àrees d'especialitat: Ciències de la Salut, Ciències Humanes i Socials, Ciències Jurídiques i Econòmiques i àrea de Tecnologia i Ciències Experimentals. Un total de 280 alumnes han cursat algun dels 18 màsters, 10 cursos d'especialista i 11 cursos d'expert que van configurar l'oferta formativa d'aquest curs.

Durant l'acte, que començarà a les 19 hores amb les intervencions d'un estudiant de Postgrau i del doctor en Medicina i Cirurgia Antoni Llueca en representació de l'equip docent, l'alumnat rebrà un certificat acreditatiu de la finalització dels seus estudis.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions