Tens una idea per a visibilitzar les #donescientífiques? Es sortejaran tres llibres de la col·lecció «Sendes» entre qui participe en el concurs d’idees  a Twitter

06/03/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: Del 6 al 9 de març de 2017
Acte: Concurs d’idees a Twitter
Títol: Tens una idea per a visibilitzar les #donescientífiques?
Lloc: @UJI_noticias, @UJI_noticies
Premi: Un llibre a escollir de la col·lecció Sendes de Publicacions de l’UJI per a tres propostes
Entitat: Unitat de Cultura Científica i de la Innovació del Servei de Comunicació i Publicaciones de l’UJI

Breu descripció:
La Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de l’UJI llança a Twitter el concurs «Tens una idea per a visibilitzar les #donescientífiques?» amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Per participar al concurs caldrà proposar una idea per tal d’incrementar la visibilitat de les dones investigadores i compartir-la a Twitter utilitzant l’etiqueta #CiènciaUJI. Entre tots i totes les participants es realitzarà un sorteig de tres llibres a escollir de la col·lecció d’investigació feminista «Sendes» de Publicacions de l’UJI. Els noms del guanyadors o guanyadores es donaran a conèixer el divendres dia 10 de març per aquest mateix mitjà. Les idees es podran presentar en qualsevol de les llengües europees i es descartaran aquells missatges ofensius.

Aquesta activitat forma part de la programació de l’UCC+i de l’UJI per a la divulgació de la ciència, la qual compta amb el finançament de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Indústria, Economia i Competitivitat. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions