XXI Premi d'estudis jurídics universitaris "Manuel Broseta Pont"

04/10/2017 | FCJE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Guardó anual destinat a reconèixer al millor estudiant de Dret de les universitats valencianes.

El Premi d'Estudis Jurídics Universitaris "Manuel Broseta Pont", compta amb el patrocini de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació, profundament lligada a un dels nostres patrons, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València.

El prestigi que en aquests anys ha aconseguit el Premi es deu, en bona part, a la qualitat dels seus Jurats i premiats, així com la solemnitat dels diferents actes de lliurament que han comptat amb la participació de Federico Trillo, Margarita Mariscal, Eugeni Gay, Pedro Cruz, Ángel Acebes, José Mª. Michavila, José Manuel Romay Beccaría, José Hernando Santiago, Luis Berenguer Fuster,  Luis Díez-Picazo i Ponce de León, Enrique Múgica Herzog, Alberto Ruiz Gallardón, Gonzalo Moliner Tamborero, Rafael Catalá Polo i recentment en la XX edició José Manuel Maza, tots ells personalitats de gran rellevància vinculades al món del Dret com és el seu cas.

Des de la Fundació Broseta volem identificar i potenciar el talent des de fases molt primerenques; el seu objectiu està molt vinculat al reconeixement de l'excel·lència.

BASES

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques