Esteu accedint a un curs acadèmic que no està actiu. La informació no correspon al curs acadèmic actual.

CA0918 - Eines informàtiques per a Comunicadors (Informàtica)

Curs 2 - Semestre 2

Metodologia

Metodologia didàctica

L’estudiantat realitzarà, principalment en les seues hores no presencials, un treball grupal que consta de dues parts diferenciades. L'idioma conductor serà l'anglès:

  • Presentació: exposició en el seminari del treball grupal amb ajuda d'una presentació o pòster.
  • Projecte: treball grupal que requerirà la creació de recursos emprant les eines vistes en les classes de problemes i requerirà també la creació d'una memòria.

En l'Aula Virtual es publicarà un document explicatiu del treball grupal, el qual a més tindrà la rúbrica d'avaluació de cadascuna de les parts i les dates d’entrega de cada part.



Les classes de teoria s'imparteixen en l'aula mitjançant un projector i un ordinador, així és possible alternar les explicacions teòriques amb demostracions de les eines utilitzades i vídeos. A més l’alumnat realitzarà alguns exercicis per a consolidar conceptes.



En les classes de problemes l'alumnat disposarà de diferents butlletins de pràctiques amb exercicis guiats per a aprendre a utilitzar diferents eines. Aquests butlletins s’entregaran resolts en l'Aula Virtual abans de la data publicada en aquesta. Part de les sessions de problemes es dedicaran a algunes tasques del projecte grupal.