Curs virtual estudiantat: “Protocol per a la prevenció, detecció i actuació enfront dels supòsits de violència, assetjament i discriminació a la Universitat Jaume I”

25/01/2024 | UI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: El dia 14 de febrer de 2024 es realitzaran les presentacions de les ponències i el taller.  A partir del 14 fins el 28 de febrer es faran les activitats per a l'avaluació. És imprescindible l'assistència en línia del dia 14 de febrer.

Hora: 10

Modalitat: virtual

Lloc: Aula virtual

Convalidació: 0.5 crèdits ECTS

Preu: activitat gratuïta 

Avaluació: Participació virtual i treball de reflexió

Places disponibles: limitades

Descripció

Curs dirigit a l’estudiantat de l’UJI per donar a conèixer i difondre els continguts inclosos al «Protocol per a la prevenció, detecció i actuació enfront dels supòsits de violència, assetjament i discriminació a la Universitat Jaume I». Aquest document va ser aprovat pel Consell de Govern el mes de febrer de 2023 i contempla un procediment amb les mesures necessàries per a la prevenció i actuació enfront dels casos de violència, assetjament laboral, assetjament sexual, assetjament per raó de sexe, assetjament per orientació sexual i identitat i expressió de gènere i l’assetjament discriminatori a l’UJI que és important conèixer.

PROGRAMA

Inscripcionshttp://inscripcio.uji.es/ (del 25 de gener al 12 de febrer de 2024)
 
Accedir Unitat Igualtat i escollir el curs entre les activitats ofertes
Informació proporcionada per: Unitat d'Igualtat