Premi Nacional d'Edició Universitària 2005 a la millor edició electrònica

10/11/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 El sistema solar: Nuestro pequeño rincón en la Vía Láctea, de Jordi Llorca i Josep M. Trigo, edició feta amb la col·laboració  del Planetari de Pamplona i el Kutxaespacio de la Ciencia, i que tracta dels fonaments de l’astronomia de cara als estudiants de secundària.

El jurat va estar composat pel Sr. Rogelio Blanco Martínez (director general del Libro, Archivos y Bibliotecas), Sr.  Antonio María de Ávila (director executiu de la Federació de Gremis d’Editores d’Espanya), Sra. Magdalena Vinent (directora general de CEDRO), Sra. Blanca Berasategui (directora de la revista El Cultural), Sra. Rosa Regás (Directora Biblioteca Nacional) i el Sr. Francisco F. Beltrán (Secretari dels Premis del Jurat, i director del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I).

 El sistema solar: Nuestro pequeño rincón en la Vía Láctea, de Jordi Llorca i Josep M. Trigo. Les respostes a algunes de les incògnites més ben guardades del nostre sistema planetari apareixen en aquest text, que busca incitar curiositat en el lector mitjançant imatges, activitats i fins i tot entreteniments. A més, el DVD que acompanya el llibre és un excel·lent complement al capítol fascinant dedicat als meteorits.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions