Punts de recarrega per a vehicles elèctrics

01/03/2024 | OPGM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’UJI disposa de 20 places al campus per a recarregar vehicles elèctrics. Podeu veure la seua distribució al campus en aquest plànol, on també trobareu un link per activar el servei i les condicions d'utilització.

Són places de lliure accés per a qualsevol persona de la comunitat universitaria. Per a fer-les servir cal respectar les instruccions d’ús, que trobareu al link que hi ha al planol o escanejant el codi QR que hi ha al poste de recarrega.

A continuació s’indiquen les principals característiques, així com la forma de procedir per a utilitzar-les:

Facultat de Ciències de la Salut: davant l’accés principal de la Facultat hi ha 6 punts per a recarregar vehicles elèctrics,  sis punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

 

Facultat de Ciències Humanes i Socials: a la part dreta de la Facultat, entre l'edifici de la FCHS i la zona de raquetes, hi ha 4 punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals: a la part de darrere de l’edifici TD de l’ESTCE hi ha 2 punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

Consell Social i Escola de Doctorat: al costat de l’accés principal a l’edifici hi ha 4 places de recàrrega semiràpida de 7200 W, amb presa de corrent de tipus Menneke. El temps de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

Edifici d'Investigació II: davant l'accés principal de l’edifici hi ha 4 punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.