Sciencepreneurship: Creating Impact with your Research 5UCV Ciencia Emprende

29/05/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Sciencepreneurship: Creating Impact with your Research, es una sèrie de workshops dirigits a estudiantat de doctorat, PDI i persones investigadores de l'UJI per ajudar-los a crear impacte social derivat de la seua investigació. Aquesta activitat es realitza conjuntament amb el servei Potsdam Transfer, Startup Service de la Universitat de Potsdam i l'Escola de Doctorat de l'UJI.

En 2024 estàn previstes les següents accions: 

Taller 1: Discovering entrepreneurship: Developing innovation skills

11 gener 2024 de 15:30 - 18:00

Format: Online. 

Aquest taller té com a objectiu conèixer com l'emprenedoria pot ser una ruta alternativa a la carrera acadèmica i deixar de costat el típic estereotip d'emprenedor. El taller bsuca la reflexió dels participants sobre l'aprenentatge i el mpensament crític per analitzar com es poden consolidar i desenvolupar les habilitats innovadores i emprenedores com una destresa general. 

Inscriu-te ací per a assistir

Taller 2:International Entrepreneurship Lab

23-26 abril 2024 de 10:00-17:00 a Castelló, Espanya

Format: Presencial. 

Quatre dies de tallers presencials interactius que serviran de reforç per a millorar la xarxa personal. El taller donarà una idea als participants de com es pot aplicar el mètode Design Thinking al procés de creació de projectes emprenedors. Es treballarà en equips interdisciplinaris al voltant  d'idees concretes de startups o spin off del món acadèmic. En aquest taller, aprendràs a entendre els problemes dels clients i a desenvolupar solucions.

Més informació

Inscriu-te ací per a assistir

Taller 3: From PhD  to Innovator

26-27 juny 2024 de 09:00-17:00 a Potsdam, Alemanya

Informació detallada, més endavant

Informació sobre Sciencepreneruship 2023: Els dos primers tallers formen part de les accions arreplegades  al Conveni del Campus de l'Emprenedoria Innovadora de la Generalitat Valenciana.