Convocatòria Concurs 5UCV STARTUP 2024

05/07/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Onzena edició del concurs 5UCV STARTUP a la Universitat Jaume I per a l’any 2024. Aquesta convocatòria, l’objectiu de la qual és reconèixer les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials de triple impacte de la Comunitat Valenciana, va dirigida a seleccionar i premiar les millors candidatures de la Universitat Jaume I.

Informació TAO: Presentació de candidatures del 8/7/2024 al 19/7/2024

Publicació DOGV

Plantilles per a completar per a la presentació de la documentació: Veure annexos de la convocatòria

Formulari de sol·licitud

Plantilla pla d'empresa: CATEGORIA JÚNIOR (plantilla en format editable)

Plantilla pla d'empresa: CATEGORIA STARTUP (plantilla en format editable)

Lean Canvas

Declaració Jurada

Resolucions dels premis. Publicades al TAO.

Requisits per a presentar-se al concurs 

Categoria STARTUP

Es podran presentar a aquesta categoria totes aquelles microempreses i/o pimes que tinguen la seua seu social a la Comunitat Valenciana, amb activitat comercial i una antiguitat màxima de tres anys en la qual almenys un dels socis fundadors o sòcia fundadora siga estudiant o titulat/a de l'UJI. També, empreses amb forma societària mercantil, així com empresaris o empresàries individuals, així com els guanyadors i guanyadores d'anteriors edicions del concurs sempre que ho facen amb propostes d'idees diferents a les presentades anteriorment o que es presenten a una categoria diferent a la presentada anteriorment.

  • Fins a dos premis de 1.000 euros cadascun.
Els guardonats actuaran com a finalistes proposats per l'UJI en la segona fase del concurs dels premis 5U CV Startup, competint amb les candidatures proposades per la resta d'universitats.
 

Categoria STARTUP JÚNIOR

Podran participar de manera individual o col·lectiva aquells emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa sempre que almenys un dels integrants de l'equip que el presenta siga estudiant, egressat o titulat de l'UJI. I també es podran presentar els guanyadors i guanyadores d'anteriors edicions del concurs sempre que ho facen amb propostes d'idees diferents a les presentades anteriorment o que es presenten a una categoria diferent a la presentada anteriorment.

  • Fins a dos premis de 750 euros cadascun.
Els guardonats actuaran com a finalistes proposats per l'UJI en la segona fase del concurs dels premis 5UCV Startup, competint amb les candidatures proposades per la resta d'universitats.
 
Aquesta convocatòria és apta per a persones amb discapacitat. Si tens dificultats d'accessibilitat per a completar la inscripció al concurs, per favor, contacta a través d'increa@uji.es perquè puguem ajudar-te. 
 
Aquesta convocatòria compta amb el suport de la Conselleria d'innovació, Industria, Comerç i Turisme de la GVA. 
Imatge 3 accio imatge3

Presenta la teua candidatura