Càtedra INCREA d'Innovació Creativitat i Aprenentatge

22/06/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge desenvolupem programes orientats a enfortir les competències emprenedores en l'estudiantat universitari. Aquestes competències  són fonamentals per a millorar la seua ocupabilitat. Per a això, organitzem diferents accions de sensibilització, networking, formació i mentoria en les quals es treballen valors i actituds relacionades amb la creativitat, la innovació i l'emprenedoria. 

  Segueix-nos a Facebook | Segueix-nos a Twitter 

Notícies Veure'n més
Creativitat Taller 2 2024 agendaIEL index

International Entrepreneurship Lab

Del 23 al 26 d'abril a la FCS

Recurs d'imatge meeting-hour-fue index

Meeting Hour FUE-UJI

Facilitar un espai en el qual les empreses i entitats del Patronat es coneguen millor entre elles va ser el principal objectiu pel qual la Fundació Universitat Jaume I- Empresa va posar en marxa en 2023 les trobades Meeting Hour FUE-UJI.

Dos equips nous 24 dosequiposnuevos24 index

El programa UJIlab innovació de la Universitat Jaume I suma dos equips nous i aconsegueix un rècord de participació en la seua tercera edició

El programa UJILab innovació de la Universitat Jaume I ha assolit un rècord de participació d’equips en la seua tercera edició i suma el total de sis grups multidisciplinaris. El curs acadèmic passat, hi havia quatre equips: UJI Motorsport, UJI Electric Racing Team, UJI Hand i UJI Robotics Team. Ara, sh'hi han afegit els equips UJI HackCS i UJI Cedrimun.

Veure'n més