Tesis Doctorals

07/02/2020 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

Com consultar les tesis de la Universitat Jaume I

Les tesis doctorals llegides a la Universitat Jaume I estan dipositades en la Biblioteca, i es poden localitzar en el catàleg de la Biblioteca.                                    

  

A partir de 2012, les tesis estan en format electrònic i accés obert i es poden consultar a  TDX i al Repositori UJI, a text complet, respectant sempre la llicència Creative Commons o les condicions d’ús indicades. 

Les tesis doctorals publicades en format llibre o CD es poden consultar en les mateixes condicions que qualsevol altra publicació.

Les tesis doctorals inèdites, en el seu format original, es poden consultar exclusivament amb finalitats personals d’estudi i d’investigació a la Biblioteca. Estan excloses de préstec i del préstec interbibliotecari.

Per a la seua consulta, cal omplir aquest formulari. El sol·licitant es compromet a no reproduir el seu contingut, ni total ni parcialment, sense l’autorització expressa de l’autor o autora i a citar la font en cas que s’utilitze en alguna publicació.

 

Com consultar les tesis d’altres universitats

Per consultar tesis d’altres universitats, a més de buscar en els catàlegs de les biblioteques universitàries, t’oferim recursos on consultar tesis, ja siga a text complet o la referència bibliogràfica.

 

Com dipositar les tesis doctorals a la Universitat Jaume I

Tota la informació al blog de la Biblioteca: Difusió de les tesis doctorals UJI

Si vols que la teua tesi es publique en accés obert, contacta amb biblioteca@uji.es