Guia de descomptes amb empreses i institucions

Catàleg d'avantatges amb el carnet universitari
09/11/2017 | Alumni

Últims avantatges

Petit Londoner
La Clase en Casa
Utopic Rooms
Aura Usó. Gestor Administrativo
 

 

 

 

 

 

Com a AlumniSAUJI Premium pots gaudir d’avantatges o descomptes específics que ofereixen diverses entitats, empreses i comerços als membres de la comunitat universitària. Podeu gaudir dels avantatges acordats ensenyant el carnet universitari i/o algun altre document acreditatiu que estarà clarament indicat en l’avantatge corresponent. No oblideu que, al marge dels avantatges publicats al catàleg, en molts museus, teatres, monuments, etc. d' Espanya i la resta d' Europa solen fer descomptes a taquilla al mostrar el carnet universitari de qualsevol universitat. Seria impossible albergar-los tots al catàleg, pel que vos aconsellem que pregunteu sempre i ensenyeu el vostre carnet AlumniSAUJI.

Aquest catàleg s’anirà actualitzant periòdicament oferint avantatges anuals i avantatges puntuals, pel que és aconsellable que el visiteu freqüentment.

A més, si feu ús del carnet universitari en alguna de les entitats o empreses del catàleg d’avantatges i no us fan el corresponent descompte, podeu comunicar-lo directament a l’adreça de correu electrònic: alumnisauji@uji.es

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16