Una perspectiva ètica sobre l'obra de Jane Austen

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 23/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

 Màster Universitari en Investigació Aplicada en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania  (modalitat virtual) ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Una perspectiva ètica sobre l'obra de Jane Austen. L'obra de Jane Austen és interessant perquè representa una forma de vida i d'apropament al coneixement diferent en cada època. L'autora introdueix una perspectiva ètica transversal en els seus personatges que ajuden a reflexionar al voltant de les formes de relació entre les persones. 
El màster se centra en tres eixos fonamentals: els estudis de gènere, el feminisme i la ciutadania, tots valors bàsics en els projectes investigadors. Aquests estudis s’aborden des d’una perspectiva multidisciplinària que procura a l’alumnat tant una visió de les teories del feminisme i dels estudis de gènere, com una aplicació d’aquestes teories a distints àmbits.

Les places són limitades, pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura 1: Una perspectiva ètica sobre l'obra de Jane Austen.
Professorat: Inger Enkvist, hispanista, assagista i pedagoga sueca
Dates: 30 d'octubre de 2017
Lloc: Virtual

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  
Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium
Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Investigació Aplicada en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16