Tast de cervesa amb Montmirà (L'Alcora)

Cursos de formació continuada AlumniSAUJI
Última modificació: 11/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

Columbretes, Bresca, Tombatossals, Penyagolosa o Roxa són les cerveses artesanes de Montmirà (L'Alcora) que ens porten sabors com el dàtil, el gingebre, la mel o el romer. Producció local i artesana per a una cervesa autèntica.

En aquest tast coneixerem el procés productiu d'aquesta cervesa 100% natural, sense estabilitzants, ni additius, ni pasteurització i amb sediments de llevat a l'envàs que potencien una segona fermentació. Acabarem amb la degustació de dos varietats de cervesa: una rubia, de sabor més suau, i una negra per als i les amants del sabor i aroma més intensos.

Baix el nom «Aromes de la terra» hem encetat un cicle de tasts per tal de degustar vins, olis, cerveses i formatges de la província. 

 

DADES DEL CURS


Data: divendres 23 de març de 2018 a les 18.30 hores
Professorat: Rubén Vicent, de Cervesa Montmirà de L'Alcora
Lloc: Seu de la Ciutat - Llotja del Cànem
Matrícula: del 27 de febrer al 20 de març a través de http://preinscripcio.uji.es/
Les persones que s'inscriguen com a públic en general han d'enviar el seu nom i cognoms, DNI i dades de contacte per correu electrònic alumnisauji@uji.es o per telèfon 964 387 990/991 - 964 728 930/931 per tal de formalitzar la inscripció.
Data de confirmació del curs: 21 de març

Preu

AlumniSAUJI Premium
Estudiantat UJI
Resta de la comunitat universitària
(PAS, PDI, etc.)
Públic general
9 € 10 € 12 €

El pagament del curs es farà mitjançant TP Virtual en el moment de la matrícula. 

 

Què diu el nostre alumnat? 
   Avisa'm quan s'obre la matrícula a aquest curs


Doneu-nos vostra opinió del curs al Facebook i al Twitter.

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16