23/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA MECÀNICA 

Promoció: 2001-2011

Càrrec:  Operador de planta i controlador de procés, tant en camp com en panell de control, en el departament de producció d’UBE + info
 
«Els alumnes busquem ensenyament de qualitat amb uns professors altament preparats, amb una gran quantitat de graus, amb unes instal·lacions modernes, universitat pública, i a la nostra ciutat. I tot això ho tenim en l'UJI».
 

La meua recomanació per a futurs professionals, és que han de formar-se tan bé com siga possible perquè una vegada acabada la formació accedisquen al mercat de treball amb una preparació multidisciplinària d'acord amb les exigències dels llocs de treball que exerciran. 

Per què l'UJI? Molt senzill, perquè busquem ensenyament de qualitat amb uns professors altament preparats, amb una gran quantitat de graus, amb unes instal·lacions modernes, universitat pública, i a la nostra ciutat. I tot això ho tenim en l'UJI.

La relació dels antics alumnes amb els actuals i els futurs és molt important, d'ací el valor d’AlumniSAUJI i les tasques que exerceix.

Mantindre el contacte ens permet ja no sols per a poder resoldre dubtes sobre les diverses titulacions i accés al mercat laboral sinó també serveix de reciclatge per als antics alumnes que veuen noves formes de treball, formació actualitzada...

Grau en Enginyeria Mecànica

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI