23/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA INFORMÀTICA 

Promoció: 2016-2020

Càrrec: Tècnic de seguretat informàtica a Mercadona. Més info
 

«Pel que fa a la Universitat, considere que està molt ben equipada amb instal·lacions molt modernes i ben preparades, així com professorat molt competent. A més, compta amb programes com "Estudia i Investiga", que permet als estudiants endinsar-se en l'àmbit de la investigació, una experiència que he pogut gaudir durant els meus 4 anys al grau i que m'ha resultat molt enriquidora tant a nivell acadèmic com professional com humà».

En el moment d'escollir quin grau estudiar, em vaig declinar pel grau en Enginyeria Informàtica per diversos motius. El principal és que sempre ha estat una branca d'estudis que ha cridat la meua atenció. A més a més, és un grau amb molta eixida laboral, tal i com remarquen a les jornades de promoció del grau.
En el meu cas particular, així ha estat, ja que tal i com he finalitzat els meus estudis he aconseguit treball com a tècnic de seguretat a una empresa líder en el sector de l'alimentació.

El pla d'estudis del grau d'informàtica és molt complet i encara que d'entrada port semblar díficil, per l'alt nivell de coneixements que s'aprenen, amb esforç i il·lusió es pot superar sense complicacions.

Pel que fa a la Universitat, considere que està molt ben equipada amb instal·lacions molt modernes i ben preparades, així com professat molt competent. A més, compta amb programes com "Estudia i Investiga", que permet als estudiants endinsar-se en l'àmbit de la investigació, una experiència que he pogut gaudir durant els meus 4 anys al grau i que m'ha resultat molt enriquidora tant a nivell acadèmic com professional com humà.

Al cap i a la fi, l'UJI ha sigut una part fonamental per a la meua formació tant académica com personal.

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI