23/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA INDUSTRIAL (grup EURUJI - Dobles titulacions internacionals)

Promoció: 2001-2008, 1a promoció EURUJI

Càrrec: enginyer d’operació a la Unitat de Emergències de la Central Nuclear de Cofrents (GEMER) +info
 
«EURUJI va ser una qüestió de grup, de dedicació continuada, de suport entre companys, una historia professional des del primer dia de classe. Una realitat de esforç i recompensa a parts iguals».
 

Vaig elegir cursar l'Enginyeria Industrial EURUJI a la primera promoció i encara pense que va ser una de les millors decisions que he pres mai. EURUJI va ser una qüestió de grup, de dedicació continuada, de suport entre companys, una historia professional des del primer dia de classe. Una realitat de esforç i recompensa a parts iguals.

Ja acabant la carrera vaig començar a fer les practiques a la Refineria BP de Castelló. La beca internacional d’estudis als Estats Units (Oklahoma) i el projecte EURUJI de segur van ajudar a l’hora de accedir a unes pràctiques tan profitoses, les quals vaig compaginar amb una beca de col·laboració al departament d'Enginyeria Mecànica i Construcció de l’UJI, a un grup d'investigació especialitzat en medi ambient.

Als pocs mesos d’acabar la carrera vaig ser seleccionat per l’empresa TECNATOM, líder espanyol en la formació en tecnologia nuclear per a un lloc de instructor d’enginyeria nuclear. Després d’estudiar un any i mig, comencí a treballar com a instructor de reactors BWR a la Central Nuclear de Cofrentes, formant enginyers, futurs operadors de Sala de Control, durant sis anys; passaria més tard a formar part de la Unitat de Emergències de la Central Nuclear de Cofrents (GEMER) com a Enginyer d’Operació. Actualment treballe dissenyant i analitzant les estratègies previstes per a afrontar accidents similars a Chernobyl o Fukushima amb la intenció d’estar sempre preparats. A més a més continue formant-me en un Máster amb la mateixa il·lusió pel que faig com el primer dia a la universitat.

 
 
 
Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI