22/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ENGINYERIA ELÈCTRICA 

Promoció: 2012-2016

Càrrec: Recerca i desenvolupament elèctric i electrònic en Ampere Energy. Co-fundador d'Abervian +info
 
«Integrar-me en un grup de recerca el projecte del qual era dissenyar i fabricar una motocicleta elèctrica per a participar en Motostudent va ser molt important. Gràcies al projecte vaig començar les pràctiques en l'empresa Ampere Energy».
 
L'últim any que cursava el Grau en Enginyeria Elèctrica va ser molt important per a mi ja que va suposar integrar-me en un grup de recerca el projecte del qual era dissenyar i fabricar una motocicleta elèctrica per a participar en Motostudent i en competència amb universitats de tot el món. Gràcies al projecte vaig començar les pràctiques en l'empresa Ampere Energy, on em van permetre dissenyar i fabricar les bateries que utilitzem en la moto que van contribuir al fet que quedàrem en el tercer lloc. A més a més, una vegada concloses les pràctiques, he sigut contractat per Ampere Energy i continue treballant en la recerca i desenvolupament elèctric i electrònic del primer sistema dissenyat i fabricat a Espanya d'acumulació d'energia “All in One".  
 
Actualment i en paral·lel al meu treball, junt a dos companys de la Universitat, estem desenvolupant i fabricant una moto de trial elèctrica que em permetrà competir en la meua altra gran passió, el campionat del món de Trial Elèctric que comença el pròxim mes de juliol. [David va ser el 1r campió espanyol de la història en aquesta disciplina en 2018]
 
Res d'açò haguera sigut possible sense una gran il·lusió, moltíssim esforç i dedicació i els coneixements adquirits en el Grau d'Enginyeria Elèctrica de la UJI. Ha valgut la pena.
 
 
¡Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència juntament amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI