03/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: ARQUITECTURA TÈCNICA 

Promoció: 2015 - 2020

«Durant els cursos vaig aprendre una gran quantitat de coneixement diferents que, amb l’ajuda del bon professorat que té el grau, va ser un camí curt i divertit».

Sempre m’ha agradat la visió espacial i el dibuix, i em va cridar l’atenció la carrera d’Arquitectura técnica. Durant els cursos vaig anant aprenent una gran quantitat de coneixement diferents que, amb l’ajuda del bon professorat que té el grau, va ser un camí curt i que resulta divertit d'aprendre. Encara que sempre hi ha assignatures que costen més que altres però el professorat de la carrera sempre t’ajuda i té un lloc per atendre’t. A més, els horaris són prou complets ja que a banda de teoria també es realitzen pràctiques als laboratoris en totes les assignatures i inclús ens varen fer un curs de programes informàtics de render, molt demandats per al futur laboral, fora de l’horari escolar i de forma optativa.

Les pràctiques em van fer veure la gran quantitat de coneixements que havia adquirit i no era conscient. Va ser una experiència molt enriquidora. L’UJI té la Fundació Universitat-Empresa que et facilita molt trobar ofertes per a fer pràctiques. Cal destacar que Arquitectura tècnica és un grau amb multitud d'eixides laborals per la gran quantitat de coneixements de diferents tipus que adquireixes mentre el curses i, a més a més, hi ha una gran demanda laboral.

L’UJI em dóna sempre records molt bons. Té un campus molt complet i molt familiar per a tots els alumnes que hem estudiat allí. Posseeix una gran quantitat d'instal·lacions dins d’un mateix recinte que t'embolica en un molt bon ambient universitari. Per a mi que m’agrada l’esport, té una gran varietat d'instal·lacions per a practicar-lo, també. També cal remarcar la gran agenda de diferents activitats i esdeveniments que es realitzen durant l’any al campus de l’UJI gràcies a les diferents associacions, equips, etc.

Ha sigut un plaer enorme elegir aquesta universitat i passar uns anys meravellosos en ella.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.