23/03/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: QUÍMICA 

Promoció: 2011-2017

Càrrec: Químic a ZSCHIMMER & SCHWARZ + info
 
«Si haguera de recomanar la universitat a un futur estudiant ho faria sense dubtar-ho, ja que l'UJI compta amb unes instal·lacions meravelloses per a la formació acadèmica i per a realitzar activitats complementàries a aquesta».
 

Si haguera de recomanar la universitat, a algun futur estudiant, ho faria sense dubtar-ho, ja que aquesta compta amb unes instal·lacions meravelloses per a fer activitats complementàries a la formació acadèmica i a més el grau en Química compta amb uns professionals molt qualificats i amb molta experiència. Així que us anime a apuntar-vos a al grau en Química.

D'altra banda, crec que és molt important mantindre el vincle amb la universitat quan acabes la carrera perquè et permet seguir en contacte amb els antics alumnes amb què tens moltes coses en comú. A més, per la gran quantitat d’oferta en formació que ofereixen et permet seguir millorant el teu dia a dia i ampliar les sinèrgies que poden sorgir entre l'empresa i la universitat.

Grau en Química

 

Volem saber de tu! Envia'ns la teua experiència junt amb una fotografia a alumnisauji@uji.es. Si prefereixes el format vídeo (màx. 3 minuts), comparteix-ho mitjançant WeTransfer i envia'ns un correu amb les teues dades.
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI