15/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis:  ADMINISTRACIÓ D'EMPRESES 

Promoció: 2010-2014

Càrrec: IoTsens (departament  de desenvolupament de negoci) + Info
 
«Dels quatre anys que vaig passar a l'UJI estudiant el grau d'Administració d'Empreses, em quede, sense cap dubte, amb la proximitat que ofereix el professorat i els valors que t'imparteixen, ja que en qualsevol moment pots accedir a ells per preguntar, no sols consultes sobre la seua assignatura, sinó també inquietuds sobre el camí que vols seguir tan professional com acadèmic».

El grau en Administració d'Empreses, és un grau que ofereix una gran eixida professional, ja que pots treballar en qualsevol sector. 

Jo mai m’haguera imaginat treballant en una empresa tecnològica com ho estic fent ara però el grau d'ADE et dóna una base sobre una gran quantitat de coneixements que pots aplicar en molts àmbits, uns fonaments que m'han permès seguir formant-me per a ser capaç d'arribar a dur a terme seguiments de projectes tecnològics.

Dels quatre anys que vaig passar a l'UJI estudiant el grau d'Administració d'Empreses, em quede, sense cap dubte, amb la proximitat que ofereix el professorat i els valors que t'imparteixen, ja que en qualsevol moment pots accedir a ells per preguntar, no sols consultes sobre la seua assignatura, sinó també inquietuds sobre el camí que vols seguir tan professional com acadèmic. 

A més a més, en el quart i últim any d'estudis vaig gaudir de la beca Erasmus mitjançant la qual vaig estar estudiant a Finlàndia. Va ser una experiència que em va canviar personal i professionalment. Va ser molt enriquidora i estic agraïda a la Universitat la coordinació i l'oportunitat que em van donar. Per tot el bagatge que m'ha reportat en molts àmbits de la meua vida, recomanaria a qualsevol estudiant que aprofite els plans d'intercanvi i d'estades a l’estranger que la Universitat ofereix.

Senyalar també la importància dels programes d'antics alumnes, com AlumniSAUJI, que et proporcionen molts avantatges una vegada has finalitzat els teus estudis, ja que et permeten seguir estant actualitzada amb activitats de formació continuada i la possibilitat d'accedir a les instal·lacions de la Universitat com la biblioteca o espais esportius. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.