13/11/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudis: MEDICINA

Promoció: 2013-2018

Càrrec: Metgessa
 
«Va ajudar moltíssim al nostre aprenentatge un professorat jove amb moltíssimes ganes d'ensenyar, no solament la matèria, sinó la seua professió, explicant-nos les seues vivències i experiències més personals i mostrant-se sempre disponibles davant qualsevol suggeriment. I en les pràctiques érem un alumne per metge».
 

Des de ben xicoteta vaig saber que volia estudiar medicina. No va ser fàcil aconseguir-ho, cada any la nota d'accés és més alta i després de realitzar tres vegades selectivitat i fins i tot iniciar un altre grau, per fi vaig aconseguir el meu somni: entrar en el grau de Medicina de l'UJI.

Comencem sent una classe de 80 alumnes, en la qual passant els anys, vam ser aprenent no solament anotomia o fisiologia sinó que vam créixer com a persones i com a futurs metges formant una gran família. Va ajudar moltíssim al nostre aprenentatge un professorat jove amb moltíssimes ganes d'ensenyar, no solament la matèria, sinó la seua professió, explicant-nos les seues vivències i experiències més personals i mostrant-se sempre disponibles davant qualsevol suggeriment. Alhora, ja en el segon curs, começàrem les pràctiques en centre de salut, que va permetre afegir a la nostra formació teòrica el contacte amb els pacients, que al cap i a la fi és el principal objectiu del nostre grau, i al que l'UJI dóna màxima importància. Un altre aspecte que ens va ajudar molt a l'hora d'aprendre i adquirir habilitats de comunicació va ser el fet que en les pràctiques érem un alumne per metge.

Finalment, per concloure m'agradaria animar aquelles persones que senten interès per la medicina a realitzar aquest grau ja que per molt difícil que siga el seu accés, quan estàs a dins t'adones que tot l'esforç realitzat ha valgut la pena.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Recurs d'imatge accio elsnostresalumni2000x400

Volem saber de vosaltres! Conteu-nos com va ser el vostre pas per la Universitat Jaume I.