Sandra Soria seleccionada per als premis Educa Abanca 2023

04/09/2023 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els Premis EDUCA ABANCA arriben aquest 2023 a la seua sexta edició i entre els seleccionats per a optar a millor docent es troba Sandra Soria Contreras, antiga alumnat del grau en Mestra d'Educació Intantil de la Universitat Jaume I.

Sandra es va graduar a l'UJI en 2012 i després va completar la seua formació amb un el grau en Educació Primària a la Universitat CEU Cardenal Herrera i un postgrau en competències docents avanzades a la Universidad Rey Juan Carlos. 

Actualment, és mestra del CEIP Carlos Sarthou Carreres de Vila-real. Es defineix com una docent «'curranta' i apassionada» de la seua feina que treballa pel respecte a la infància i el seu benestar. Unes pinzellades d'aquesta tasca es poden vore en el compte d'Instagram @vivenciasdeunaula, on Sandra comparteix diverses activitats, recursos docents i reflexions. 

La nostra alumni opta enguany a Millor docent d'Espanya en la categoria d'Educació Infantil.

El Premis EDUCA ABANCA, coneguts com a els Goya de l'educació, reconeixen la bona pràctica docent des de l'opinió de l'alumnat i de les famílies, ja que són aquests els que han de proposar el professorat que optarà a les diferents categories. 

El 15 de novembre es publicaran els 10 finalistes de cada categoria i la resolució final es coneixerà el 24 de febrer en la Gala Anual dels Premis EDUCA ABANCA. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI