D'on eixen les verdures que ens mengem? Taller relacionat amb el Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural

19/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Descripció:

La majoria de les verdures que ens mengem procedeixen d’una xicoteta llavor. Cada planta té un tipus de llavor característica, pel que fa a la forma, grandària, color i altres marques característiques. Tot açò ens permet identificar-les.

Els principals cultius hortícoles pertanyen a unes poques famílies botàniques. Dins d’una mateixa família botànica les llavors posseeixen característiques semblants. No obstant això, cada espècie pot tenir una o més característiques que ens permeten diferenciar-les. Reconéixer les llavors ens permet saber a quin cultiu pertanyen i no cometre errors quan es fa la seua sembra.  La pràctica, a més del reconeixement, inclou preparar llavors per a fer una germinació més ràpida i controlada en plaques que us endureu a casa.

 

Objectiu:

Que l'alumnat reconega les llavors i les classifique en les diferents famílies botàniques, així com transmetre la importància de la agricultura per l'ésser humà.

 

Durada:

50 minuts

 

Nombre d’alumnat:

20-25

 

Recursos necessaris:

Mostrari de llavors

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions