Aniversari UJI/Festa de les Paelles 2017

Última modificació: 06/02/2017 | Font: Consell de l'Estudiantat

24 de febrer

El Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I organitza, el divendres 24 de febrer de 2017, la ja tradicional Festa de les Paelles al campus del Riu Sec, per a commemorar el XXVI aniversari de la promulgació de la Llei de creació de la Universitat Jaume I.

 

L’horari programat és el següent

10.30 h Obertura de portes

11.00 h Comencen les actuacions musicals

11.15h Repartiment de llenya i ferros (fins a les 15h)

16.00 h Termini per a tornar els ferros

18.00 h Tancament

  • Una vegada s’entra al campus, no s’hi pot eixir
  • Per a recollir els ferros, és necessari entregar la targeta universitària
  • No es permetrà l’entrada de botelles de vidre, ni d’alcohol de més de 18º

 

Com altres anys, s’ha plantejat organitzar una festa autogestionada, és a dir, cobrir les despeses de l’organització amb l’aportació de 2€ per assistent (la segona polsera seran 3€). Aquesta aportació es fa en concepte de donatiu i en cap cas es tornarà, encara que se suspenguera la festa. A partir de dilluns 6 de febrer s’habilitarà una aplicació mitjançant Informació i Gestió en Línia (IGLU), perquè els membres de la comunitat universitària puguen fer l’ingrés. És important tindre en compte que el pagament es fa directament al banc, per tant només heu d’entrar a fer l’ingrés UNA VEGADA, si entreu més vegades per fer pagaments, no es tornaran els diners.

Com l’any passat, després de fer el pagament, els interessats han d’imprimir un justificant que generarà de manera automàtica l’aplicació informàtica, amb un codi d’identificació personal, necessari per a recollir la polsera a l’Edifici de l’Estudiantat en el torn que s’estableix per a cadascuna de les facultats i per a entrar el dia 24 a l’UJI. Per tant, per a poder entrar a la Festa de les Paelles cal tenir la polsera i el rebut amb el seu codi de barres d’identificació.

L’entrada serà per la porta lateral, al costat de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques (accés més pròxim a la carretera de Borriol). No hi haurà zona habilitada per aparcar; per tant, des de l’organització, es demana als estudiants i a les estudiantes que aqueix dia facen ús del servei del Tram, el qual tindrà l’horari següent: “D’inici, fins a les 10 h del matí, amb una freqüència de vuit minuts; des de les 10 h fins a les 14 h, aproximadament cada cinc minuts; de les 14 h a les 16 h, cada vuit minuts; des de les 16 h fins a les 20 h, freqüència cada cinc minuts. Després, passarà cada vuit minuts”.

És important recalcar que s’ha de respectar l’aforament, per tant no espereu a últim hora per fer l’ingrés, i aprofiteu les dates que se faciliten per a no quedar-vos sense polsera.

Els terminis que es proposen, per fer el pagament i replegar les polseres, són els següents

Compra de la polsera

Del dia 6 al 13 de febrer --> Pagament de la primera polsera (2€). La plataforma s’obrirà per a l’estudiantat de Grau i de Màster (una per estudiant o estudianta).

Del dia 14 al 19 de febrer --> Pagament de la segona polsera per a l’estudiantat de Grau i de Màster (3€), i primera  per a becaris, doctorat, SAUJI, PAS i PDI (2€). En aquest torn, es posaran a disposició tantes polseres com hagen sobrat del primer torn.

 

Repartiment de polseres a l’edifici del Consell

Del dia 21 al 23 de febrer --> Es repartiran les polseres a l’edifici del Consell de l’Estudiant, a cada grup se li assignarà un dia (les polseres es posaran obligatòriament. Només es donaran en mà el 23 de febrer).

El dia 23 de febrer --> Es repartiran les segones polseres de Grau i Màster (es donaran en mà. Per a demanar la polsera d’altra persona, s’ha de vindre amb el rebut que té imprès el codi d’identificació de l’interessat). A becaris, doctorat, PAS, PDI i SAUJI (les polseres es posaran obligatòriament) i les primeres polseres de grau i màster de la gent que no ha pogut acudir quan els tocava (les polseres es posaran obligatòriament).

El dia 24 de febrer --> Festa de les Paelles.

L’estudiantat ha de passar a buscar la primera polsera al Consell de l’Estudiantat del 21 al 23 de febrer, i la segona polsera amb la resta de la comunitat universitària, el dia 23 de febrer. És necessari dur el codi d’identificació. L’horari de recollida de les polseres serà de 9.30 hores a 15.00 hores, i de 16 h a 18 h, i les dates són les següents:

Dimarts 21 de febrer: Estudiantat de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

Dimecres 22 de febrer: Estudiantat de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i de la Facultat de Ciències de la Salut.

Dijous 23 de febrer: Màster i doctorats, i aquells estudiants i estudiantes que no puguen venir el dia assignat per al seu Centre. I també es farà el repartiment de la segona polsera i la corresponent al PDI, PAS i SAUJI.

Les polseres són personals i intransferibles, la primera es posarà a cadascú (no les donem en mà). L’estudiant només podrà recollir la seua polsera i només podrà retirar-la el dia assignat al seu centre.

Cuinar una paella

Per tal de poder cuinar una paella, un representant de cada grup ha de complimentar el següent formulari abans del 17 de febrer aquí

 

Informació per a fer el pagament (s'activarà el 6 de febrer)

1. Has d’entrar en Informació i Gestió en Línia (IGLU)

2. Enllaç “Festa de les Paelles 2017” (dins de la secció Inscripcions/Prescripcions).  Eixiran 3 passos a seguir

3. PAS 1: Has de llegir les instruccions i marques la casella d'acceptació de les condicions

4. PAS 2: Fas el pagament dels 2€. Per a açò hauràs d'introduir les dades de la teua targeta de crèdit (nombre de la targeta, data de caducitat i el CVV que està en la part posterior). Li donaràs a continuar i t'apareixerà una nova pantalla dividida en 2. Li tornes a donar a continuar. T'eixirà una pantalla nova amb lletres roges. Assegurat de fer el pagament només una vegada; si entres més vegades a fer el pagament de 2€, no se tornaran els diners.

5. Ara has de deixar eixa pàgina i tornar a l'apartat Festa de les Paelles 2017 IGLU.

6. Vas directament al PAS 3: Imprimir justificant del pagament. Se't generarà un document pdf que hauràs d'imprimir i conservar.

7. Aquest document se requerirà per a replegar la polsera i també per a entrar el dia de la Festa al recinte.

 

Per últim, des del Consell de l’Estudiantat preguem a tot l’estudiantat que faça un bon ús de les instal·lacions.

Consell de l'Estudiantat

Informació proporcionada per: Consell de l'Estudiantat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16