Edició de vídeo amb Premiere - nivell iniciació

20/12/2023 | LABCOM
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Descripció

Introduir a l'alumne en l'anou entorn de l'edició de vídeo digital amb Blana Premiere Pro CC adquirint les habilitats necessàries per a realitzar un muntatge bàsic d'un projecte audiovisual de manera autònoma. D'aquesta manera mitjançant teoria, exercicis pràctics, exemples i tutorització l'alumne aconseguira coneixements indispensables per a realitzar el procés complet d'una edició per un vídeo digital amb un d'un dels programes d'edició de vídeo més utilitzat ,adaptable, eficient i precís que hi ha disponible . Probablement és el programari d'edició de vídeo  més utilitzat per professionals en l'actualitat. Descobrirem la interfície del programa, els fluxos de treball i com importar, organitzar i editar metratge per a la seua posterior edició i exportació final per a diferents mitjans

Professorat

Alberto Peña és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I de Castelló. És Tècnic Especialista en Imatge i So pel IES “La Marxadella” de Torrent. Des de 2002 és Tècnic Audiovisual en el Departament de Comunicació de la Universitat Jaume I, especialitzat en l'entorn vídeo, televisió i fotografia. Alterna el treball amb la labor docent en la universitat impartint cursos de posat-producció i d'operador de càmera ENG. També imparteix docència en centres de formació, institucions o el Cefire. Ha treballat en diferents televisions d'àmbit local, autonòmic i estatal, vinculat sobretot a l'àmbit informatiu on ha realitzat funcions d'operador de càmera, reporter, realitzador i productor.

Destinataris

 • Estudiants de grau o màster que vulguen introduir-se en l'edició de vídeo amb Adobe Premiere.
 • Público general que desitge introduir-se en l'edició de vídeo amb Adobe Premiere

[Aquest curs, en principi, no es recomana per a l'alumnat en els graus en Ciències de la Comunicació perquè el seu contingut es cobreix en assignatures al llarg del grau].

Dates de realització

 • 13 i 15 de febrer de 2024, de 16 a 21h.
 • 10 hores de formació


Crèdits reconeguts pels graus de l'UJI

0,5

Requisits o coneixements previs recomanables

No són necessaris

Objectius

Aprendre el funcionament bàsic d'aquest programa i les seues eines perquè poden editar els seus vídeos de manera autònoma i professional. Estudiarem les diferents possibilitats i efectes del programa i els seus formats d'eixida de vídeo. Per a això al llarg del curs realitzarem pràctiques basades en casos reals, amb exercicis pràctics vinculats als diferents mòduls o temes a tractar segons el nivell, perquè l'alumne assimile millor les diferents explicacions teòriques. Importarem materials en diferents formats des de mòbils, cambres d'acció go-pro, dslr o altres equips professionals.

Programa

 1. Presentació cursos. Conceptes generals.
 2. Introducció. L'espai de treball i la configuració de Premiere CC
 3. Creació i gestió de projectes, importar diferents tipus de clips vídeo, imatge i so. Organització de clips. Workflow bàsic.
 4. La línia de temps. Estructura. Inserir i sobreescriure. Moure clips. Ajustar punts. Substitució
 5. Edició de clips. Eines d'edició talles, transicions i distorsions temporals.
 6. Efectes de vídeo i àudio més usuals
 7. Treballar amb àudio. Activar i desactivar sons. Ajustar volum i sons. Afegir veu en off. Afegir música. Sincronitzar
 8. Títols, creació retolació fixa i modificacions. Superposicions. Altres
 9. Color. Correccions primàries i bàsiques
 10. Exportar el nostre vídeo per a diferents suports

Metodologia i avaluació

El curs té una orientació metodològica eminentment pràctica, basada en el plantejament d'exercicis pràctics per part del professorat, que els alumnes hauran de realitzar. El professorat supervisarà aquests exercicis, avaluant el nivell de coneixements adquirits per part de l'alumnat.

L'assistència és obligatòria en un 85% per a obtenir el certificat del curs.

Matrícula

 • Gestionada pel LABCOM
 • Preu: 50 euros
 • El curs es completa per ordre de recepció de matrícules. La matrícula no es considera efectiva fins que no es confirme el pagament.
 • [Matrícula oberta]

Matrícula PACK iniciació+avançat

 • Preu: 90 euros
 • Curse Edició de vídeo amb Adobe Premiere - nivell iniciació + Curs Edició de vídeo amb Adobe Premiere - nivell avançat 
 • 20 hores de formació (1 crèdit reconegut per als estudis de grau de l'UJI)
 • [Matrícula oberta]

Informació

Informació acadèmica: Albert Peña Rubio: apena@uji.es
Informació administrativa: Juan Plasència: juan.plasencia@uji.es

 

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació