Beques de col·laboració de monitor/a de laboratori

Última modificació: 13/10/2017 | Font: LABCOM

El LABCOM ofereix un programa de beques de col·laboració com a monitor/a de laboratori. L'objectiu de la creació de les beques és la formació avançada del becari en el maneig dels equips audiovisuals que posseeix aquest servei de la Universitat Jaume I, un dels més complets en el seu gènere de la Comunitat Valenciana i d'Espanya.

Els objectius a aconseguir es poden resumir en els següents:

  1. Desenvolupar la capacitat per a seleccionar els equips de producció més adequats en la producció audiovisual, en qualsevol dels seus camps (fotografia; ràdio, doblatge i producció musical; vídeo i televisió; i producció multimèdia).
  2. Conèixer les rutines de producció i les maneres de gestió i organització del treball en l'àmbit específic de les produccions audiovisuals, a través d'un domini a l'hora d'emplenar documents de gestió en el camp de la producció audiovisual i en l'organització dels recursos tècnics i humans.
  3. Desenvolupar una habilitat tècnica en el maneig dels principals equips audiovisuals de cadascun dels àmbits en els quals es desenvolupa la beca de monitor/a de laboratori (Taller de Fotografia; Taller de Radi, Doblatge i Producció Musical; Taller de Vídeo i Televisió; i Taller de Producció Multimèdia).
  4. Desenvolupar una capacitat per a integrar-se en equips de treball, assumint funcions d'assessorament en la realització dels treballs a realitzar pels usuaris i usuàries. 

 

Convocatòries

 

 

Monitores LABCOM curso 15/16

Monitors de grau del LABCOM del curs 2015-2016. D'esquerra a dreta: David Sandoval, Isaac Hernández, Sergio Plaza, Esteban Novillo, Ylenia Sanchís i Marta Serrano. 

Informació proporcionada per: Laboratori de Comunicació
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16