Beques Fundación Carolina 2024-2025 Aconsegueix la teua beca per a cursar el Màster de la Pau

15/01/2024 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

La Fundación Carolina ha obert la seua convocatòria de beques per al curs 2024-2025, per a estudiants d'Amèrica Llatina, on pots trobar la teua beca per a cursar el Màster Universtario en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament.

Aquesta iniciativa que impulsa la Fundación Carolina s'enquadra en el marc de les “Beques de la Cooperació Espanyola”, integrat per l'acció formativa de la pròpia Fundació i de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament. D'aquesta manera, la convocatòria que avui presentem manté la seua adequació a les 5 “P” de l'Agenda 2030: persones; planeta; prosperitat; pau, justícia i institucions sòlides; i partenariats: en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i apostant per especialitats i disciplines d'utilitat en clau del “bé comú”.

El propòsit d'aquesta nova convocatòria de la Fundació Carolina —que denominem “Beques ODS, que canvien vides”—, és generar impacte i valor social a l'entorn de les persones beneficiàries, per a contribuir així a una resposta justa davant els reptes actuals de la “triple transició” (digital, ecològica i social), i reforçar el compromís de la Cooperació Espanyola amb la formació de les persones, la igualtat de gènere i l'equitat social.

 

La convocatòria de Beques de Fundació Carolina romandrà oberta fins al 14 de març de 2024

En aquest enllaç pots sol·licitar la teua beca per a cursar el Màster de la Pau i més informació referent a les beques en la nostra web www.fundacioncarolina.es.

 

Sol·licitem que ens ajudes a difondre aquesta informació entre persones interessades en la convocatòria.

 

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau