Activitats extracurriculars

23/02/2022 | cufp
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'estudiantat internacional del Màster participa en centres educatius locals per a difondre les cultures de pau entre el públic més jove. Imparteixen xarrades, tallers i ponències en el marc dels estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament. Durant anys, tambien han col·laborat amb l'Escola Oficial d'Idiomes, facilitant l'aprenentatge de les llengües dels seus països d'origen, a més de ser ambaixadors/as de les seues cultures i fomentant la interculturalitat. En la Universitat també col·laboren amb estudiants de graus, com per exemple del grau de traducció i Interpretació. 

Aquest curs, per exemple el 22 d'octubre de 2021 van organitzar un taller en l'Institut d'Educació Secundària Penyagolosa en col·laboració amb el projecte Erasmus+ “Cuidades sostenibles i integradores” 

Aquest projecte se centra en el desenvolupament sostenible i la integració social. Pot versar sobre qualsevol aspecte relacionat amb la integració social de desfavorits ja siga per raça, sexe, nivell econòmic, víctimes de guerra, etc.

En aquest taller van participar alumnes de l'IES Penyagolosa, d'un centre italià i d'un centre de secundària de Romania, per la qual cosa es va impartir en castellà, i va estar coordinat per Miguel Torija Martí.

Informació proporcionada per: Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau