Universitat Jaume I

Última modificació: 19/06/2015 | Font: SCP

La Universitat Jaume I de Castelló (UJI) és la universitat pública del nord de la Comunitat Valenciana, un territori de la costa mediterrània europea situat entre les metròpolis de València i Barcelona. Creada l’any 1991, l’UJI s’ha posicionat com una universitat de proximitat caracteritzada pel tracte personalitzat, l’agilitat dels procediments administratius i un significatiu nivell de participació dels seus membres en la vida universitària, gràcies entre altres factors a una població de còmodes dimensions –amb uns 15.000 estudiants– i un campus integrat, d’instal·lacions modernes, funcionals i sostenibles.


Vicent ClimentUs presente la Universitat Jaume I de Castelló, una comunitat universitària amb unes dimensions i una trajectòria històrica que li atorguen una vitalitat i una maduresa que la diferencien d’altres centres del seu entorn.

Vull definir-vos la Jaume I com una universitat de proximitat, en la qual el tracte personalitzat, la gestió àgil dels procediments i el nivell de participació dels diversos membres i col·lectius universitaris, són conquestes que ens enorgulleixen i comprometen. Som una universitat oberta al nostre entorn més immediat i al món sencer, amb una vocació d’internacionalització que ens caracteritza des dels nostres orígens. (llegir més)


Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16