Universitat Jaume I

12/06/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló (UJI) és la universitat pública del nord de la Comunitat Valenciana, un territori de la costa mediterrània europea situat entre les metròpolis de València i Barcelona. Creada l’any 1991, l’UJI s’ha posicionat com una universitat de proximitat caracteritzada pel tracte personalitzat, l’agilitat dels procediments administratius i un significatiu nivell de participació dels seus membres en la vida universitària, gràcies entre altres factors a una població de còmodes dimensions –amb uns 15.000 estudiants– i un campus integrat, d’instal·lacions modernes, funcionals i sostenibles.


Us presente la Universitat Jaume I de Castelló, una comunitat universitària amb unes dimensions i una trajectòria històrica que li atorguen una vitalitat i una maduresa que la diferencien d’altres centres del seu entorn.

Vull definir-vos la Jaume I com una universitat de proximitat, en la qual el tracte personalitzat, la gestió àgil dels procediments i el nivell de participació dels diversos membres i col·lectius universitaris, són conquestes que ens enorgulleixen i comprometen. Som una universitat oberta al nostre entorn més immediat i al món sencer, amb una vocació d’internacionalització que ens caracteritza des dels nostres orígens. (llegir més)


Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions