Àmplia xarxa d'eixides professionals

02/02/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El caràcter interdisciplinari del programa és una de les seues grans virtuts. El màster no és professionalitzant i acull a estudiants procedents de totes les disciplines d'estudi, perquè entenem que les paus han de fer-se en totes les esferes de la vida. Aquest extens bagatge és molt beneficiós a l'aula, perquè proporciona una visió holística dels temes que s'aborden, a més de que contribueix a crear una àmplia xarxa d'eixides professionals.

El nostre estudiantat, procedent de disciplines com dret, relacions internacionals, llengües, desenvolupament, comunicació, treball social, ciències de la salut o economia, després de cursar el programa, aconsegueix una capacitació en temes específics de pau, conflictes i desenvolupament, que pot ser un gran complement als seus estudis previs i a les professions que ja ve exercint.

Entre moltes de les professions que exerceixen, actualment, les persones diplomades del màster, podem esmentar: funcionaris d'agències de Nacions Unides i altres organitzacions internacionals, mediadors en conflictes, tècnics en ajuda humanitària, tècnics en projectes de cooperació internacional, professors i investigadors, etc
 

Informació proporcionada per: InfoCampus