Docència en anglès i espanyol

07/03/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Una de les peculiaritats del programa és la internacionalitat. Per aquest motiu, el Màster ofereix la docència en dos dels idiomes més parlats del món: espanyol i anglés. Es tracta de dues llengües franques que faciliten l'enteniment lingüístic entre totes les persones integrants del títol.

L'estudiantat té l'opció de cursar el programa, únicament, en un dels dos idiomes oferits. No obstant això, aquells que tenen la competència lingüística en les dues llengües, poden optar a l'opció internacional, que implica cursar matèries tant de la línia anglesa com espanyola, la qual cosa aporta un indiscutible valor afegit al procés d'aprenentatge, gràcies al contacte amb diferents grups i professorat.

Durant els 27 anys d'història del programa, hem rebut a més de 1.200 estudiants de 115 països, procedents de llocs tan llunyans i variats com, per exemple, Vietnam, Indonèsia, Kazakhstan, Sudan, Etiòpia, Haití, Filipines, Nigèria, Xile, Paraguai, Hongria, el Regne Unit, Itàlia… per nomenar alguns.

Així mateix, la internacionalitat de l'estudiantat va acompanyada de la de l'equip docent. Doctors i doctores de prestigiosos centres d'investigació en temes de pau, conflictes i desenvolupament, venen cada any a Castelló a compartir el seu coneixement en les assignatures del màster, entre altres Mèxic, Kenya, Irlanda o Malàisia.

Quins certificats són vàlids?

Informació proporcionada per: InfoCampus