Segell de qualitat

04/07/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Segell EUROINF d'informàtica és un certificat concedit per una agència autoritzada per European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE) que avala que un programa formatiu de grau en Enginyeria Informàtica compleix amb els estàndards internacionals, establits per personal acadèmic i professionals que col·laboren amb aquesta agència.
Entre els beneficis, destaquen:

  • Garanteix que compleix els criteris de qualitat acordats per agències internacionals d’assegurament de la qualitat en educació superior, en base a estàndards internacionals reconeguts per ocupadors i ocupadores de diferents països.
  • Reconeix la qualitat d’un programa formatiu dins i fora del país on s’imparteix. Aquest reconeixement és un incentiu perquè suposa un aval fiable de la qualitat dels programes formatius que han obtingut el segell internacional de qualitat.
  • Assegura a ocupadors i ocupadores dels titulats i titulades d’un programa formatiu que els seus coneixements i competències pràctiques tenen una sèrie d’estàndards internacionals de l’educació en l’àmbit d’aqueix programa formatiu.

 

Programa de Segells Internacionals de Qualitat d'ANECA

Títol amb EURO-INF: European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE)

Informació proporcionada per: InfoCampus