Després del Grau

InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'egressat o egressada en el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials compta amb la preparació acadèmica idònia per a continuar els estudis en el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que atorga les atribucions professionals de l'enginyer o enginyera industrial, atribucions plenes en qualsevol especialitat de la branca industrial.

L'accés al Màster d'Enginyeria Industrial des del Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials es realitza de manera directa, sense necessitat de cursar assignatures complementàries. A més, el PARS (Programa Acadèmic de Recorregut Successiu) entre el Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials i el Màster Universitari en Enginyeria Industrial permet matricular-se del conjunt de grau i màster des de l'inici dels estudis universitaris, la qual cosa permet uns certs avantatges a l'hora d'obtenir tots dos títols.

A més, la sòlida formació que s'adquireix durant el Grau en les diferents àrees de l'àmbit industrial, permet als egressats adaptar-se als ràpids avanços tecnològics que es donen en tots ells, podent accedir a llocs de lideratge i responsabilitat. Durant el Grau s'adquireixen competències que permeten dissenyar equips, infraestructures industrials i instal·lacions, a més de contribuir a la seva execució, supervisió, coordinació i planificació. A continuació disposes de més informació detallada relativa a les opcions de continuar la teva formació, així com sortides laborals i els perfils professionals si decideixes incorporar-te al mercat laboral després de cursar el Grau en Enginyeria en tecnologies Industrials.

Informació proporcionada per: InfoCampus