Presentació

19/12/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Doble Grau en Administració d´Empreses i Dret permet obtenir els títols de graduat/da en Administració d´Empreses i graduat/da en Dret. Per a això, caldrà que es superen un total de 384 crèdits, distribuïts al llarg de cinc cursos acadèmics (amb una càrrega anual de 72 crèdits per curs), més un semestre dedicat a la realització dels treballs de fi de grau (de 6 crèdits cadascún) i de les pràctiques externes (de 12 crèdits).

Les classes en aquest programa de doble títol s'imparteixen amb un grup reduït d'estudiants (30 places de nou ingrés), creat específicament, i en horari de matins.

La formació multidisciplinària que es proporciona en el Doble Grau permetrà a les i els estudiants adquirir els coneixements i competències necessaris per a poder exercir amb solvència qualsevol lloc de responsabilitat en la gestió general de l'empresa i en les diferents àrees que la componen, en un ampli ventall de sectors i tipus d'empreses o organitzacions,  així com per a desenvolupar qualsevol professió de l'àmbit jurídic, tant del sector públic (judicatura, fiscalia, inspecció d'hisenda, etc.), com del privat (advocacia, procura, banca, assegurances, etc.), a nivell nacional i internacional.

La Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de l'UJI compta amb professorat altament qualificat, amb àmplia experiència investigadora, i es beneficia d'instal·lacions modernes i serveis generals molt complets, la qual cosa ens permet continuar avançant cap al desenvolupament del talent i la millora contínua.

Informació proporcionada per: InfoCampus