Recurs d'imatge programa-master-transversal producte

Programa Màster Transversal en Ciència i TecnologiaCiències

Deixa'ns el teu contacte i t'enviarem informació relacionada amb aquest estudi.

Done el meu consentiment perquè el Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I tracte les meues dades personals d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679

* Camps obligatoris

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: Universitat Jaume I

Finalitat del tractament: Difusió de l'oferta formativa i cultural de la Universitat.

Legitimació: Consentiment de la persona interessada.

Destinataris : Les imatges preses durant les activitats podran ser publicades en mitjans web i xarxes socials de la Universitat.

Drets: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, i a la limitació o l’oposició al tractament davant la Secretaria General de la Universitat Jaume I mitjançant el Registre Electrònic o, presencialment, a l'Oficina d'Informació i Registre (InfoCampus), situada a l'Àgora Universitària - Locals 14-15.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre aquest tractament de dades al següent enllaç: protecció de dades.

Nou programa de màster transversal per a l’estudiantat que està en possessió d’un títol de grau o de màster i no desitja matricular-se en un dels màsters oficials que ofereix la Universitat, sinó dissenyar un currículum a mida mitjançant la matrícula en diferents assignatures de diferents màsters universitaris oficials, la qual cosa permetria tindre una visió més transversal de la formació. 

Es tracta d’un programa flexible dirigit especialment a l’estudiantat que no estiga interessat en un títol específic de màster universitari, siga perquè persegueix el reciclatge o la formació contínua; o bé perquè, malgrat tindre interès a accedir als estudis de doctorat, prefereix una formació més transversal.

Els màsters universitaris que estan inclosos en el programa són els següents: Química Sostenible; Tècniques Cromatogràfiques Aplicades; Química Aplicada i Farmacològica; Matemàtica Computacional; Sistemes Intel·ligents; Eficiència Energètica i Sostenibilitat.

Programa
Màster Universitari
Duració
60 Crèdits
Places
5

Accés i admissió

Ací trobaràs informació sobre el perfil d'accés, l'oferta de places i els processos de preinscripció, llistes d'espera i matrícula.

Pla d'estudis

Coneix les assignatures, professorat, competències del títol, coordinació del màster, etc.

Normatives

Enllaç a totes les normatives d'aquest màster: avaluació, permanència, reconeixements, etc.

Recurs d'imatge accio imatgefons

Vols conèixer-nos?

Beques i ajudes

Informa't sobre beques i ajudes de matrícula, borses de viatge, ajudes de menjador, de lloguer, per circumstàncies sobrevingudes, ajudes per a associacions universitàries, per a pràctiques curriculars fora de la universitat, etc. Des de l'UJI comptem amb diferents programes per a facilitar l'accés de l'estudiantat a estudis de màster a través d'ajudes d'entitats externes, així com ajudes d'entitats col·laboradores.

Estudis relacionats
Màster Universitari Màster Universitari en Química Sostenible quimica-sostenible-2020 index

Química Sostenible

60 Crèdits
30 Places
Màster Universitari Màster Universitari en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades tecniques-cromatografiques-2013 index
Màster Universitari Màster Universitari en Química Aplicada i Farmacològica quimica-farmacologica index

Química Aplicada i Farmacològica

60 Crèdits
30 Places
Màster Universitari Màster universitari en Eficiència Energètica i Sostenibilitat eficiencia-energetica-2018 index