Els equips de futbol masculí i femení, handbol femení, futbol sala femení i tennis accedeixen a les finals del CADU

01/03/2024 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha demostrat el seu potencial esportiu en classificar els seus equips en diverses disciplines per a la jornada final del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) 2024, que se celebrarà el 12 de març al campus de la Universitat Catòlica de València a Torrent.

Els equips de futbol masculí i femení, handbol femení, futbol sala femení i tennis han aconseguit accedir a les finals del màxim torneig autonòmic. Les finals reuniran al millor del talent universitari en bàsquet, handbol, voleibol, futbol sala, futbol 11, rugbi 7, tennis i pàdel, en categoria masculina, femenina i mixta. L'UJI ha destacat especialment a futbol, ​​on tant l'equip masculí com el femení competiran pel títol. En handbol, l'equip femení de l'UJI ha demostrat la seua fortalesa i s'ha assegurat un lloc a les finals. De manera similar, l'equip femení de futbol sala buscarà obtenir la victòria en la seua categoria. En tennis, els representants de l'UJI també s'han classificat, mostrant el nivell esportiu de la universitat pública de Castelló.

Els horaris de les finals són variats per allotjar totes les finals a una mateixa seu. Les competicions de bàsquet començaran a les 10.30 hores per als homes i a les 12.30 hores per a les dones i l'handbol a les 10 h. i 12 h. per a homes i dones respectivament. Les finals de voleibol i futbol sala tindran lloc a les 10 h. i 12 h. respectivament, per a ambdues categories. El futbol 11 i el fugbi 7 es programaran per a les 11 h. mentre que els partits de tennis i pàdel tindran el seu inici a les 11 hores.

Aquest èxit de l'UJI no és només un testimoni de l'alt nivell del seu programa esportiu, sinó que també subratlla el compromís de la universitat amb el desenvolupament integral del seu estudiantat. Les seleccions de l'UJI ja esperen amb ànsia les finals del CADU 2024, amb l'esperança de portar diversos títols a casa i classificar-se per als Campionats d'Espanya Universitaris (CEU) que aquest any organitzaran les universitats de Castella-la Manxa.

Com sempre destacar l'organització de les universitats valencianes que juntament amb la Generalitat Valenciana, patrocinadora de l'esdeveniment, han estat fonamentals en la promoció de l'esport universitari i el suport als joves esportistes universitaris de la Comunitat Valenciana.

Informació proporcionada per: Servei d'Esports