L'UJI durà a terme les obres per substituir el tartan de les pistes d'atletisme durant els mesos de novembre i desembre

15/11/2023 | SE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El dilluns 20 de novembre de 2023 comencen les obres per substituir el paviment (tartan) de les pistes d'atletisme. La duració de la mateixa s'estima en quatre setmanes.

Aquesta instal·lació es va inaugurar el 19 de maig de 2010, tot i que es va obrir al públic a setembre de 2010 amb la inauguració del curs. Des de les hores les pistes han acollit multitud de competicions, entre les quals destaquen els campionats autonòmics i nacionals atletisme universitaris o diferents campionats d'Espanya i internacionals federats. També cal destacar que les pistes acullen des del 2012 l'eixida d'una de les proves més emblemàtiques de la nostra província, la marató i mitja. A més a més, les pistes tenen més de 31.000 usos per curs, el que dona més de 400.000 accessos des de la seua inauguració.

Ara en el seu ús multitudinari, al ser d'accés gratuït per a tota la comunitat universitària a través de les accions del pla UJI de salut integral (campus saludable) i amb l'ús que d'ella fan els alumnes del grau de ciències de l'activitat física i l'esport ha arribat el moment de fer el canvi per tal de fer la pràctica esportiva segura.

Per dur a terme aquestes obres a proposta del vicerector d’Infraestructures i Sostenibilitat, es va traure la licitació per un total de 498.393,75 i serà executat per l'empresa OPSA, empresa amb gran experiència en renovació de paviments de pistes d'atletisme, com a exemple la recent execució de les pistes d'atletisme Bellavista gestionades per l'ajuntament de Sevilla. 

 

Informació proporcionada per: Servei d'Esports