Departament de Ciències de la Comunicació

Última modificació: 11/10/2016 | Font: COM

El Consell de Govern del 17 de desembre de 2007 va aprovar la creació del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I, que té adscrites les àrees de Comunicació Audiovisual i Publicitat i de Periodisme.

La docència del Departament de Ciències de la Comunicació es concentra principalment en els graus, el màster i el programa de doctorat de l'àmbit de la Comunicació.

Des dels diferents grups del Departament s'impulsen les següents línies d’ investigació: 

Des d'una posició interdisciplinar temes relacionats amb la transformació de conflictes, la comunicación per a la pau i l'educació per una ciutadania crítica.

La Comunicació, la Publicitat, la Cultura digital i les narratives dels relats audiovisuals contemporanis.

El Periodisme, les Industries culturals i la Comunicación Política, l' Estructura del sistema comunicatiu i periodístic, els nous formats en el tractament i construcció de la realitat periodística, el Fotoperiodisme i les polítiques de comunicació.


 

  • Seminari d'Investigació

   Seminari organitzat dintre del Pla Estratègic del Departament, amb la professora Angharad Valdivia, catedràtica de Comunicació de la University of Illinois at Urbana Champaign (EE.UU.) i antiga editora de la revista Communication Theory

  • Seminaris Permanents IUDESP

   Cartel de las actividades organizado en el IUDESP (Instituto de Paz, Conflictos y Desarrollo) para Octubre/Noviembre

  • Mapa de la recerca en comunicació

   El projecte MapCom establirà estàndards de qualitat per als estudis en aquesta disciplina a fi de promoure’n la visibilització social.

  • Millor article periodístic

   El rector, Vicent Climent, i el director de «Levante de Castelló», Pepe Beltrán, han fet lliurament del premi al millor article a l’alumne Rubén García pel seu text «La pelota valenciana. Renovarse y vivir».

Informació proporcionada per: Departament de Ciències de la Comunicació
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16