Las mil y una noches: volumen 2, El desconsolado | As Mil e Uma Noites: Volume 2, O Desolado Nou cinema

31/08/2016 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Apertura

19:00

Característiques

Portugal, França, Alemanya, Suïssa. 2015. Color.

Cicle

Nou cinema

Comentaris

BR. VOSE. NR -12

Duració

131 min.

Seients numerats

no

Tipus

Cinema
Data: Dissabte 1 i Diumenge 2 d'octubre 
Hora: 19.30h
Preu:  3,5 € – Tarifa reduïda: 2,5 €
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I
 
Direcció: Miguel Gomes
Guió: Miguel Gomes, Mariana Ricardo, Telmo Churro
Intèrprets: Crista Alfaiate,Luísa Cruz, Adriano Luz,Chico Chapas, Gonçalo Waddington, Joana de Verona, Américo Silva, Teresa Madruga, Joao Pedro Bénard, Jing Jing Guo

On Sherezade parla de com el desconsol es va apoderar de la gent: «Ha arribat a les meues oïdes, oh rei benaventurat, que una jutgessa consternada plorarà en compte de dictar sentència la nit quan les tres llunes s’alineen. Un assassí escapat recorrerà el país durant més de quaranta dies i es teletransportarà per a fugir de la policia mentre somnia amb prostitutes i perdius. Una vaca ferida evocarà una olivera de mil anys mentre diu allò que ha de dir, quelcom d’allò més trist. Els habitants d’un edifici de pisos als afores de la ciutat rescataran els lloros, es pixaran en els ascensors, rodejats de morts i fantasmes; hi haurà un gos que...». En veure que despunta el dia, Sherezade calla.

«Maleïts contes! Si tot segueix igual, la meua filla acabarà degollada», així pensa el Gran Visir, pare de Sherezade, en el seu palau de Bagdad.

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals