Encontres Musicals: DJ Set amb Chelis

Entrada lliure fins a completar aforament
30/11/2017 | SASC

Data: 16 de desembre de 2017
Hora: 18 hores
Activitat: DJ Set per a públic familiar
Cicle: «Encontres musicals»
Lloc: Menador espai cultural. Plaça de l’Hort dels Corders, 4. Castelló de la Plana
Entitat:  Universitat Jaume I / Born! Music 

Més informació: 

Vols veure un dels millors DJ de l’estat espanyol de ben a prop?

Vols veure en directe la tècnica de mesclar?

El cicle ENCONTRES MUSICALS et permet gaudir amb els teus fills i filles d’una experiència immersiva dins de la tècnica del DJ

Chelis és considerat com un dels millors i més importants DJ d’Espanya i els seus més de 12 anys que porta en la professió ho demostren. La seua estesa actitud eclèctica, li fa fugir de qualsevol tipus d’etiqueta i al seu torn dibuixa la figura d’un autèntic apassionat de la música.
En una nit amb aquest veterà saragossà pot ocórrer de tot: des de cultivar un començament a base d’ambient, kraut, electrònica d’arrels còsmiques, electroacústica o jazz espiritual, fins a evolucionar i equilibrar el BPM amb un llarguíssim assortiment de funk sintètic, beats, skweee o hip-hop. Sempre dedicant dolços senyals al soul barroc, a la música disco i estenent també el seu incomparable bon gust a l’hora de parlar de música bass en terme generals –dubstep, UK funky, UK garage, trap, footwork, bmore, bassline o grime– IDM, breakcore, house o techno. Tot això sense mencionar la seua aposta per gèneres i escenes emergents, desconegudes o encara ignorades, les quals mescla i combina amb una destresa quasi literària.
Chelis ha deixat empremta en nombrosos festivals com ara el Sonar Festival, Monegros Desert Festival, Observatori, Electro2m, Periferias, 981, FIZ, BAM, h2Zone, Actual2009, FIRE 2009 Commutacions, En la Línea o MonegrosIndoor Festival. També en discoteques nacionals (Florida 135, Lolita, Le Club, Sirocco, Pirandello, Rojas, La Suite, Loft, Apolo, Fellini, Nasti, entre moltes altres). En l’esfera internacional ha visitat amb la seua maleta clubs i festivals a Copenhagen, Oslo, Paris, Estocolm, Hèlsinki, Rotterdam, Porto o Berlín.
Si parlem de guardons, hem de destacar la seua aparició, durant 5 anys, en la prestigiosa llista que cada any publica la revista Rockdelux i que selecciona els tres millors DJ del país. Ha sigut també triat el millor DJ aragonès el 2008 i 2010, a més de ser el brillant guanyador nacional del primer Red Bull Thre3style, quelcom que li va permetre viatjar a París per a mesurar-se en la gran final amb els millors DJ internacionals.

 

Projecte ideat per:

Universitat Jaume I / Born! Music

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16