Montefuji amb música pròpia per la pel·lícula "Cube" de Vincenzo Natali

CINEMASCORE XII Mostra de música en directe i cinema
11/01/2017 | SASC

Apertura: 19.30h
Característiques: Canadà. 1997. Color. Bluray. VOSE. NR -13
Cicle: Cinemascore 2017
Duració: 90 min
Seients numerats: no
Tipus: Cinema
Web: https://montefujiband.bandcamp.com

Data: Divendres 10 de Febrer
Hora: 20 h
Preu:  8€ - Tarifa Reduïda 6€ - Abonament 15€ SOLS VENDA EN TAQUILLA
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Montefuji amb música pròpia per la pel·lícula "Cube" de Vincenzo Natali
 

Montefuji, el, ara, quartet castellonenc atresora ja una llarga trajectòria discogràfica i una extensa presència en els escenaris des que van publicar el seu primer treball en el 2011. Amb l'experiència recent de compondre la banda sonora per a l'aclamat documental Five days to danse, Montefuji saben jugar les seues bases a l'hora d'incrustar la seua música en la narració cinematogràfica, amb el rock com a base sobre la qual construir un discurs ric en guitarres i encertades melodies.

Cube

Canadà. 1997. Color. 90 min. Bluray. VOSE. NR -13

Direcció: Vincenzo Natali

Guió: Vincenzo Natali, Andre Bijelic, Graeme Manson

Intèrprets: Maurice Dean Wint, Nicole de Boer, Nicky Guadagni, David Hewlett, Andrew Miller, Wayne Robson, Julian Richings

Sinopsi: sis persones, desconegudes entre si, desperten un dia i es troben atrapades en una presó estranya i surrealista, en un laberint amb una infinitat d'habitacions cúbiques dotades de trampes mortals. Entre ells hi ha un policia, un lladre professional, un prodigiós estudiant de matemàtiques i un jove autista. Aquesta mescla capritxosa de personalitats no està exempta de perversió. Cap d'ells sap per què o com ha arribat fins allí, per què està pres, però de seguida sorgirà l'obsessió en aquest grup per fugir, per planificar una eixida de tan horrible presó. Mentrestant, diverses preguntes sense respostes: qui ha pogut crear aquest diabòlic laberint i per què? qui els ha tancat en ell i amb quin objectiu? 

 

entrades

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16