Logo
Visualitzar en la web
Número XCVIII. 27/11/2017
Descripción imagen

La Universitat Jaume I nomena doctor honoris causa el filòsof Romà de la Calle

En l'acte d'investidura del filòsof i catedràtic d'Estètica de la Universitat de València també s'ha celebrat l'obertura del curs de l'Escola de Doctorat i la investidura dels 67 nous doctors i doctores.

II Premis Càtedra Facsa d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua de la Universitat Jaume I
Descripción imagen

L'spin-off UBIK implementarà un projecte de Nacions Unides

L'spin-off del grup GEOTEC ha sigut seleccionada per les Nacions Unides a Haití per a participar en un projecte innovador de comunicació i promoció a través de tecnologies geoespacials.

Descripción imagen

El Claustre debat les 96 accions de les línies de govern

Les línies de govern per a 2018, que abasten el primer semestre de l’any, donen continuïtat i conclouen accions posades en marxa per l’actual equip de govern que finalitza mandat en maig.

Descripción imagen

Celebració del Dia del Llibre Valencià a la Universitat

L'UJI ha celebrat el Dia del Llibre Valencià amb la campanya «Tria llibres valencians i en valencià» en col·laboració amb el CULC i l’Associació Cívica Tirant lo Blanc.

Premis Consell Social: Iniciativa Emprenedora Estudiantil, a la Trajectòria Investigadora i a l’Excel·lència Docent Universitària

Altres notícies

Descripción imagen

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

La Jaume I ha realitzat nombroses activitats amb motiu de la commemoració d'aquest Dia Internacional, que se celebra el 25 de novembre.

Descripción imagen

Premis Fundació Banco Sabadell a les millors notes en les PAU

L’estudiantat de la Universitat Jaume I que va obtenir les millors notes en les proves d'accés a la universitat ha rebut els premis concedits per la Fundació Banco Sabadell.