Logo
Visualitzar en la web
Número XCVI. 30/10/2017
Descripción imagen

La Universitat Jaume I inaugura les noves instal·lacions de l'SLT i el CAL

El nou espai del Servei de Llengües i Terminologia i el Centre d’Autoaprenentatge de Llengües està ubicat a l’edifici TI de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

II Congrès Nacional Emprenedoria Social, Ocupació i Discapacitat
Descripción imagen

Prevenció dels trastorns mentals en joves a través d'una app

El LabPsitec desenvoluparà amb altres 12 institucions europees el projecte ECoWeB, que té com a objectiu la promoció de la salut mental en població en risc a través d'una aplicació mòbil.

Descripción imagen

La Mostra de Teatre Reclam celebra el seu 25 aniversari

La Universitat Jaume I celebra aquesta tardor el 25 aniversari de la mostra d'arts escèniques Reclam amb una ambiciosa i variada programació del més alt nivell que inclou més de 50 representacions.

Descripción imagen

La Setmana de Benvinguda ompli l'Àgora d'oci i cultura

La comunitat universitària ha pogut gaudir de la fira alternativa, xarrades, cursos formatius o monòlegs, entre altres activitats.

Premis Consell Social: Iniciativa Emprenedora Estudiantil, a la Trajectòria Investigadora i a l’Excel·lència Docent Universitària

Altres notícies

Descripción imagen

L’UJI reconeix els resultats i l’esforç dels esportistes universitaris

En la Festa de l'Esport s'ha fet lliurament dels trofeus de les competicions internes i les beques de la Càtedra Endavant Villarreal C.F. de l'Esport.

Descripción imagen

L'estudiantat de la FCJE i la FCS celebra els actes de graduació

Un total de 224 estudiants de la FCJE i 65 de la FCS que han finalitzat els estudis durant el curs 2016/2017 han participat en els actes de graduació.