Logo
Visualitzar en la web
Número XCIV. 25/09/2017
Descripción imagen

Climent insta la GV a acomplir el conveni del deute històric amb les universitats

L'UJI ha celebrat l'acte d’obertura del curs acadèmic, presidit pel rector de l’UJI, Vicent Climent; el conseller d’Educació, Investigació Cultura i Esports, Vicent Marzà, i l’alcaldessa de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Amparo Marco.

Eleccions a delegats i subdelegats del curs 2017/2018
Descripción imagen

Nou sistema de producció i transport segur d’hidrogen

Investigadors espanyols patenten un procediment de producció eficient, emmagatzematge i transport segur d’hidrogen per al seu ús en cel·les de combustible mitjançant l’ús de reactius químics.

Descripción imagen

L'UJI destina un milió d’euros a la formació d'investigadors

El vicerector d’Investigació i Doctorat, Jesús Lancis, destaca l’aposta de la Jaume I per promoure el talent mitjançant contractes laborals predoctorals de tres anys.

Descripción imagen

L’UJI incrementa el nombre d’estudiants internacionals

L’estudiantat internacional augmentarà aquest semestre en ascendir a 204 la xifra d'alumnes procedents d'universitats estrangeres.

HACKATHON CASTELLÓN 2017

Altres notícies

Descripción imagen

Connecta amb la Ciència arriba a 51 centres educatius de secundària

L'UJI ha iniciat les jornades científiques Connecta amb la Ciència, la finalitat de les quals és promoure les vocacions científiques i tècniques entre els joves.

Descripción imagen

La Llotja del Cànem s’endinsa en la vida del monestir de Neamt

Les fotografies de Xavier Ferrer mostren la vida diària dels monjos, tant en l’eucaristia com en les labors quotidianes del funcionament del monestir.