Logo
Visualitzar en la web
Número XC. 3/07/2017
Descripción imagen

La Universitat Jaume I gradua la primera promoció del Grau en Medicina

La primera promoció del Grau en Medicina de la Universitat Jaume I s'ha graduat en un acte en el qual també s'ha celebrat la graduació de la tercera promoció del Grau en Infermeria.

Graus UJI 2017-2018. Preinscripció del 12 de juny al 7 juliol 2017
Descripción imagen

Tractament dels trastorns emocionals per Internet

L'aplicació «Sonreír es divertido», desenvolupada per l'UJI, la UPV i la UV, combina els procediments existents més efectius per a controlar l’ansietat i l’estrès amb tècniques per a promocionar la regulació emocional i la resiliència.

Descripción imagen

L’UJI aprova un Codi Ètic pioner pel seu sistema de compliment

La Jaume I es converteix en la primera universitat en comptar amb un Codi Ètic que incorpora un sistema per garantir el seu compliment a través mecanismes de participació, seguiment, control i rendició de comptes.

Descripción imagen

El rector felicita l’estudiantat amb millors notes d’accés

Vicent Climent ha rebut l’alumnat amb les notes d’accés a la universitat més altes de la província com a reconeixement dels seus resultats.

Cor Groguet- Abonament 2017-2018 Villarreal CF

Altres notícies

Descripción imagen

Banco Santander lliura més d’un centenar d’ajudes i premis

El rector de l'UJI i el director de Relacions Institucionals de Santander Universidades, Alfredo Albaizar, han fet lliurament dels diplomes acreditatius.

Descripción imagen

Cinquanta-vuit joves exposen els seus projectes d’investigació

L’alumnat pertany a centres de secundària de l’Alcora, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, Grau de Castelló, Torreblanca, la Vall d’Alba i Vila-real.