Logo
Visualitzar en la web
Número LXXXVII. 22/05/2017
Descripción imagen

Jordi Garcés defensa la interdisciplinarietat com la nova forma d'entendre la universitat

El professor doctor Jordi Garcés Ferrer ha sigut investit doctor honoris causa per l'UJI per les contribucions que ha realitzat en el camp de les ciències socials des d'una perspectiva interdisciplinària.

Màsters universitaris 2017-2018
Descripción imagen

Patenten un mètode per a predir la biocompatibilitat dels implants

La patent de l’UJI, la UPV-EHU i CIC bioGUNE es basa en la detecció d'un grup de proteïnes vinculades amb la reacció inflamatòria; en concret, han identificat un perfil de marcadors proteics relacionats amb la resposta immune.

Descripción imagen

La Universitat Jaume I presenta una nova marca de comunicació

El rector de l'UJI ha presentat la nova marca de comunicació de la Universitat, que aposta per la renovació, la simplificació, la lluminositat i el reforç de l'acrònim UJI per a projectar-se internacionalment en l’àmbit digital.

Descripción imagen

Nou jardí a la zona d'entrada al campus al costat del grup Roser

L'UJI ha realitzat unes obres de millora en l'entrada al campus des de la carretera de Borriol, acordades amb l'Associació de Veïns del Grup Roser.

Identitat visual corporativa

Altres notícies

Descripción imagen

El programa Ambaixadors de l’UJI celebra el seu cinquè aniversari

Aquesta iniciativa es duu a terme tant en l'àmbit nacional com en l'internacional, per tal de donar a conèixer l’UJI entre els centres de secundària, altres universitats i centres acadèmics estrangers.

Descripción imagen

L'UJI lliura 43 premis de les Olimpíades Acadèmiques

Enguany s’han inscrit a les proves prop de 600 alumnes de 37 centres de batxillerat de la província i la prova de valencià ha sigut la que més inscripcions ha acumulat amb uns 230 participants.