Logo
Visualitzar en la web
Número LXXXVI. 8/05/2017
Descripción imagen

La Jaume I exposa el seu Codi Ètic i l’obri a les propostes de la comunitat universitària

La Universitat Jaume I ha obert fins al 20 de maig una campanya de presentació de la seua proposta de Codi Ètic per tal d’exposar-lo a la comunitat universitària i obrir-lo a la seua participació.

Aniversari ambaixadros UJI
Descripción imagen

L’UJI impulsa la comunicació científica transmèdia

Deu grups de recerca, dos instituts i Espaitec participen en la iniciativa pilot #ÀgoraDigital que planteja un nou model de difusió de la ciència multimèdia, interactiu i participatiu.

Descripción imagen

L'UJI celebra el Dia del Llibre amb diverses activitats

La Universitat Jaume I ha celebrat un any més el Dia del Llibre amb diverses activitats organitzades per la Facultat de Ciències Humanes i Socials, la Biblioteca i la Fundació Germà Colón.

Descripción imagen

El Menador i el Paranimf se sumen al Dia de la Dansa

La Universitat ha celebrat el Dia de la Dansa amb els espectacles «Mulïer», de la companyia Maduixa, i «Io, lei, me», de la companyia Atacama.

Màsters universitaris 2017-2018

Altres notícies

Descripción imagen

L'equip UJI arriba a la semifinal de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives

El grup s'ha enfrontat en la semifinal a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha debatut sobre si és necessari que el poder públic controle els mitjans.

Descripción imagen

L'edició més ambiciosa d'«Imaginària» arriba a Castelló

El festival «Imaginària. Fotografia en primavera» arriba un any més a la ciutat de Castelló i província amb 56 mostres expositives en 23 municipis.