Logo
Visualitzar en la web
Número LXXXIV. 3/04/2017
Descripción imagen

Les universitats públiques valencianes tripliquen la dotació de beques per a grau

Les ajudes econòmiques que concedeixen les mateixes universitats van assolir els 19,1 milions d’euros en el curs 2014/2015, davant dels 6,2 milions del pressupost del curs anterior.

Programació Paranimf 2017
Descripción imagen

Un sensor integrat en mòbils detectarà la glucosa en llàgrima

El projecte «Nanotears» del Grup de Recerca d'Òptica es desenvolupa en col·laboració amb l'Hospital General Universitari de Castelló i l'empresa BQ, a més de comptar amb el finançament del programa europeu Horitzó 2020.

Descripción imagen

Degans de Medicina rebutgen l’obertura de noves facultats

Els degans de les facultats de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I, la Universitat de València i la Universitat Miguel Hernández d'Elx s'han posicionat en contra de l’obertura de noves facultats de Medicina.

Descripción imagen

El Menador s'ompli de ritme de jazz amb Panchi Vivó Quintet

El quintet va oferir l'espectacle «Del Jazz al Jazzy» en el qual van fusionar diferents estils en un complex exercici de coordinació.

Màsters universitaris 2017-2018

Altres notícies

Descripción imagen

La Càtedra FACSA commemora el Dia Mundial de l’Aigua

En l'acte s’ha fet lliurament dels primers guardons de la càtedra als treballs relacionats amb el cicle integral de l’aigua de les universitats valencianes.

Descripción imagen

Dansa i tallers per a la programació de primavera del Paranimf

La dansa i els espectacles de final de curs dels tallers de teatre i dansa de l'UJI protagonitzen la programació del tercer trimestre al Paranimf.